Riktig bilpleie er noe enhver bileier må gjøre for at bilen skal vare lengst mulig. Å ignorere bilpleie fordi det er brysomt kan koste deg i det lange løp. Å gjøre ukentlig eller til og med månedlig inspeksjon, kan potensielt spare deg for tusenvis av kroner i reparasjoner. Vi har derfor laget en enkel guide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite for å utføre god bilpleie, og i tillegg en anbefaling av hvor du kan finne gode bilpleieprodukter.

1. Lufttrykk i dekkene. Luftrykk i dekkene er ikke noe du bør ignorere eller utsette. Dekk er en av de viktigste faktorene for din bils sikkerhet, effektivitet og komfort. Å anvende vanen om å sjekke dekkene jevnt vil kunne hjelpe deg med å spare tid og penger.

2. Motorolje. Alt du trenger å gjøre er å åpne panseret når motoren er nedkjølt og sjekke om oljen er på riktig nivå. Hvis ikke må du fylle på ny olje.

3. Vask frontruten og bytt ut vindusviskerne

En skitten frontrute kan være brysomt når du ikke kan se ordentlig. Det er viktig for sjåføren å ha klar sikt på veien for sikker kjøring. Hvis du ikke vasker frontruten riktig vil partikler akkumulere og skrape frontruten når du bruker vindusviskerne.

Hvis en sesong med mye regn er på vei, bør du sjekke vindusviskerne og bytte dem ut hvis du trenger. Å bruke ødelagte vindusviskere kan føre til skraper på frontruten og ødelegge for utsikten, som igjen potensielt kan føre til at du må bytte frontruten din. Derfor er det en god idé å kjøpe nye viskeblad.

Hvor kan jeg finne bilpleieprodukter til min bil?

Om du er på utkikk etter nye bilpleieprodukter til din bil kan du besøke billigbilpleie.no. De har alt fra A til Å når det kommer til bilprodukter til rimelige priser.