Det å frakte pakker internasjonalt trenger ikke nødvendigvis å ødelegge budsjettet ditt. Det er mulig å holde kundene dine fornøyde med effektive og kjappe leveringer. Vi vil her gi deg 5 måter du kan kutte ned på kostnadene dine når du skal sende pakker internasjonalt.

  1. Forstå hva internasjonale kunder trenger

Når det kommer til internasjonal frakt, så er pris og leveringstid tett knyttet sammen. Hvis du ønsker at pakken skal komme raskere frem vil prisen øke. Hvis du har kunder internasjonalt bør du gi dem flere tidsrammer å velge imellom. Mange kunder ønsker å spare penger og derfor ønsker en billigere måte å frakte varen på.

  1. Maksimer forpakningene dine

Hvis du velger pappesker som passer gjenstanden du sender bedre, kan du redusere sløseri av plass. Det kan derfor være lønnsomt og redusere størrelsen og vekten av pakken, hvis det lar seg gjøre.

  1. Planlegg leveringen i god tid

Hvis du har lite tid til å planlegge, så har du mindre tid til å levere varen. Dette betyr at du må bruke fraktmetoder som er raskere og dyrere. For og holde reisekostladene lave går det an å bruke skipsfrakt for å unngå frakt med fly som er mer kostbart. Dette krever mer planlegging, men kan lønne seg.

  1. Godt samarbeid med speditør

Du bør ha et godt samarbeid med din speditør. Velg derfor en samarbeidspartner med ett godt rykte og rimelige priser.

  1. Effektiviser prosessen

Hvis du sender mye pakker kan det lønne seg og effektivisere jobbprosessen. Hvis selve prosessen blir mer effektiv, vil du automatisk spare tid som du kan bruke på andre ting.

Det er mange måter og redusere kostnadene dine når det kommer til frakt av varer. Vi håper at dette har gitt deg noen gode ideer som du kan ta i bruk. Les mer her.