Det i designe et nytt baderom kan være overveldende for mange. Vi har derfor laget en guide som vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite for å designe et nytt baderom. Til slutt finner du også et godt tips om hvor du kan finne inspirasjon til ditt nye baderom.

Bestem deg for en planløsning

Aller først bør du starte med å kikke på din nåværende planløsning og tenke på dine behov. Deretter kan du lage deg en ønskeliste. Om du er fornøyd med dine nåværende planløsning er det ikke noe galt i å beholde den. Dette kan potensielt spare deg for ekstra kostnader. Om du derimot ønsker en komplett forandring kan det være lurt å høre med en ekspert eller designer. De kan forhåpentligvis gi deg noen gode råd og spare deg for penger i kostbare feil.

Lagringsplass

Bor du alene, eller har du stor familie? Når du skal planlegge ditt nye baderom er det viktig å tenke på hvor stor lagringsplass du trenger. Lagringsplass er viktig for et baderom ettersom det er brukt av mange personer.

Bestem deg for utseende og andre detaljer

Bruk litt tid på å utforske hvilke ideer som er der ute, så du kan finne noe som passer deg og ditt hjem. Du kan kikke i magasiner, brosjyrer og på internett for ideer til ditt ideelle baderom. Tenk også på rommets belysning.

Flere tips og inspirasjon til design av baderom

Om du søker inspirasjon til ditt nye baderom kan besøke dansani.no. Hos dansani.no kan du lese mer om dagens trenger med farger, metalliske overflater og mye mer. De har også kataloger fulle av design til baderom i tillegg til en rekke møbler for baderom. Finn ut mer på dansani.no.