Tenker du på å oppgradere kjøleskapet for å ta bedre vare på maten din, men er usikker på hvor du skal starte? Denne guiden vil ta for seg noen av de viktigste tingene du trenger å vite før du kjøper nytt kjøleskap. Forhåpentligvis vil denne guiden spare deg for både tid og penger.

Tenk på størrelsen

Kjøleskap kommer i ulike størrelser og har forskjellig kapasitet. Det er lurt at du måler hvor du har tenkt at kjøleskapet skal stå, før du leter etter nytt kjøleskap. Vær også sikker på at du får kjøleskapet gjennom dørene i huset.

Kapasitet

Når du kjøper nytt kjøleskap er det også viktig at du tenker på kapasitet. Kapasiteten er avgjørende for hvor mye mat du kan ha i kjøleskapet. Et tomt kjøleskap vil trekke unødvendig med strøm, mens et overfylt kjøleskap vil ikke være i stand til å kjøle ned varene dine på en effektiv måte. Du kan sjekke kapasiteten på ditt nåværende kjøleskap for å se om du vil ha mer plass eller om du klarer deg med mindre. Tenk på hvor stor familie du har når du skal finne ut hvor stort behov dere har.

Energiforbruk

Kjøleskapets energiforbruk er viktig for mange forbrukere. Energieffektiviteten til kjøleskap rangeres fra A til G, og måles i kWh. Kjøleskapene som er mest energivennlige er merket med A+, A++ og A+++. Om du ønsker et energivennlig kjøleskap og i tillegg ønsker å spare penger på strøm, bør du se etter disse kjøleskapene.

Trenger du inspirasjon til nytt kjøleskap?

Om du trenger inspirasjon til nytt kjøleskap kan du besøke whiteaway.no for et bredt utvalg av kjøleskap. På WhiteAway.no finner du kvalitetshvitevarer, støvsugere og husholdningsapparater til konkurransedyktige priser. De har lager på Ulven i Oslo, og har over 100 dedikerte medarbeidere, som jobber hver eneste dag for å lage gode tilbud og gi deg god kundeservice. Klikk her for et variert utvalg av kjøleskap.