Det er mye snakk om aksjer for tiden, og det er det virkelig god grunn til. Det er nemlig mange faktorer som gjør at det blir viktigere og viktigere for oss å ta enda mer kontroll over den personlige økonomien vår på, og aksjer er en av de måtene man kan gjøre det på. Så her kommer noen av de viktigste første skrittene du kan ta for å komme i gang med det. Og et lite hind – det er mye lettere enn det du kanskje tror!

Generasjonen vår kommer til å måtte jobbe lenger enn de generasjonene som er på pensjon nå, og den pensjonen vi kommer til å få, vil bli betraktelig mindre enn den de får. Derfor blir det viktig å se på måter vi kan sikre oss de beste forutsetningene for fremtiden og du kan lese mer om aksjer på https://aksjeskole.com/ hvis det er noe som virker spennende for deg. Men la oss komme i gang med tipsene.

Tre tips å starte med

Den første tingen du må gjøre er å velge hvor du vil kjøpe aksjer gjennom. Dette kan enten være gjennom banken eller gjennom en megler. Her er det viktig at man tenker på faktorer som hvilke hvilkår man får, og hvor mye man skal betale for å bruke plattformen

Den andre viktig tingen er å finne ut av hvilke aksjer du vil investere i. Her gjelder det å gjøre forarbeid og finne ut av hva man vil legge pengene sine i. Noe viktig her, er at man ikke bare kan se på hvordan aksjer har gjort det før for å vite om de vil gjøre det bra i fremtiden.

Den tredje tingen er å legge en strategi for investeringene dine. Dette er noe du kommer til å oppdatere underveis, men det å starte ut med en strategi vil hjelpe deg med å ta valg underveis.