Smarte møbler som vil spare plass

Dyktig bruk av plass handler ikke bare om finne riktig planløsning i en leilighet men hvordan vi innreder. Smarte sammenleggbare møbler er et triks som gjør at vi får mest mulig ut av plassen. Vi presenterer flere løsninger ikke bare for små leiligheter, så sørrelse på leiligheten teller ikke.

Selv den minste plassen kan planlegges og ordnes slik at den oppfyller alle krav og tjener godt alle brukerne. En god møbeldesign og hensyn til beboernes behov hjelper til med å ordne et funksjonelt interiør. Det er et sted der man kan bo komfortabelt og alle ting har sin plass. Smarte møbler som kan brettes ut kan være til hjelp og kan brukes på mange forskjellige måter. Det avhenger av behov eller tid på døgnet. De ofte har flere funksjoner. Ved bruk at disse smarte møbler er det mulig å redusere mengden av unødvendige møbler til det som er minimum. Og det er ganske viktig når det gjelder små rom. Sjekk våre forslag da det kan fungere godt i ditt hjemmet.

Max sofa – comfort zone

Smarte møbler-sofaen er et populært valg i leiligheter der det ikke er eget rom eller nok plass til en seng. Fordelene er åpenbare – om natten kan du sove på et komfortabelt seng og på dagtid blir det til et behagelig sted å sitte på. Den tar mindre plass enn en tradisjonell seng og tilbyr også plass til oppbevaring av sofa puter og dyner. Modern living sofa har mange tilleggsfunksjoner som gjør det til et av de mest komfortable møblene i leiligheten. Det er alt fra uttrekkbare fotstøtter, justerbare ryggstøtter, eget plass for fjernkontroller eller nettbrett. Et veldig praktisk møbel med mange funksjoner!

Lenestol skinn – smarte møbler

Et annet forslag som gjør det hyggelig hjemmet er en lenestol. Hvem liker ikke å sitte i en mykt stol i den foran TV-en eller med en bok i hånden? Hvis du velger en variant som brettes ut så vil du få et møbel som er veldig fint i bruk særlig når gjestene ankommer. Du kan enkelt flytte lenestolen fra rom til rom, noe som også er en fordel.

Sjekk Loro- en elektrisk justerbar lenestol, som er en av våre mest komfortable modeller. Her kan setet svinge, og du kan justere både ryggstøtte og fotstøtte med enkle tastetrykk på siden av armlenene. Stoffet er av høy kvalitet og lett å holde rent. Det lar deg holde det rent og ryddig.

Smarte møbler – en seng som et lite soverom inspirasjon

Det kan hende at en liten soverom kan det være vanskelig å innrede. Alle valg må tenkes igjennom for det er kun få kvadratmeter vi skal innrede. Da er det best å ta i bruk seng som kan tas ifra garderoben eller som allerede er en del av hyllen. Her er det noen få trekk, og så vipps- da har du plass til å sove på om kvelden. Om morgenen kan du pakke det på et øyeblikk. Mange prosjekter er til og med utstyrt med ekstra oppbevaring der etter at sengen er hevet så du kan legge bøker eller annet. For uvedkommede blir det til om med vanskelig å gjette at det er faktisk en seng i full størrelse rett bak.

Skrivebord- compact living

Hvis du studerer eller jobber hjemmefra da må du ha plass til et godt skrivebord. Moderne varianter  lar deg tilpasse skrivebord til størrelsen på rommet og til personen som bruker det. Mange skrivebord er utstyrt med uttrekkbare eller bevegelige bordplater. Dette alternativet lar deg utvide skrivebordet og øke funksjonaliteten når det er nødvendig. Det er en god løsning for mindre rom.

SKAPSENG OG SMARTE MØBLER – Gode for små leiligheter og mindre soverom

En liten leilighet er ofte et stort problem når du innreder. Å velge møbler som vil oppfylle alle våre  forventningene kan være utfordrende. Særlig om disse skal passe inn i en så lite plass. Da kan det være et vanskelig oppgave.

Vårt tilbud oppfyller disse behovene. Vi er en produsent som er opptatt av å tilby multifunksjonelle møbler. Vi spesialiserer oss på å lage møbler særlig til små rom. Våre soveromsmøbler  er to i ett. Her  er det et skrivebord eller en sofa om dagen og en komfortabel seng om natten. Vi fant en måte slik at alt samarbeider. Hos oss har det blitt gjort enkelt å skape et multifunksjonelt rom som i dagslys fungerer som en komfortabel stue eller kontor, og om natten blir til et koselig soverom.

SMARTE MØBLER – liten leilighet med smarte løsninger

Ofte er det sånn at for å oppnå det uoppnåelige så må du gå utenfor boksen. Så vi har sett nærmere på de moderne løsningenr som har brakt oss til det punktet hvor vi er i dag. Avansert teknologi gjorde oss i stand til å lage en hel serie av gode og funksjonelle møbler som er vanskelig å finne på i  markedet. Imidlertid kan vi imøtekomme kundens ønsker.

Ideen ble født som svar på den økende interessen for små leiligheter, hybelleiligheter og steder som skal  skal være funksjonelle og deles i livssoner som et sted å lage mat, sove eller hvile.

Skapseng – møbler som vil passe inn i enhver leilighet

Møbler til en hygelleilighet trenger ikke å bety at de ikke er komfortable. Våre møbler kan du kombinere en garderobe skap, queen size seng, skrivebord pc, sofa og til og med et spisebord. Hos oss følger vi opp kunder individuelt og ser de praktiske og enkle løsninger. Vårt tilbud inkluderer: uttrekkbare senger, en veggseng, en seng med et skrivebord, en seng i garderoben. Det er møbler som har minst to funksjoner.  Vi tok vare på et bredt spekter av farger og laget en serie som er dedikert til barn. For de minste er det ofte valgt møbler med et temaer om deres favoritt tegneserie  helter.

Så sammenleggbare møbler er en god ide, ikke bare i hybelleiligheter. Takket være disse får vi mer ledig plass. Det gjør at leiligheten virker romslig og fint.