Har du en sykkel som du ikke har forsikring på? Da er et godt råd at du får deg en sykkelforsikring så fort som mulig. Hos Bikemember kan du forsikre sykkelen din for 149,- i året og på den måten redusere risikoen for tyveri og øke dine sjangser for å få sykkelen din tilbake dersom den blir stjålet. I tillegg får du en rekke fordeler, blant annet enkel overføring av abonnement og fleksibelt abonnement.

For eksempel om du selger sykkelen din til noen andre eller kjøper ny sykkel. Det som gjør sykkelforsikringen hos Bikemember ekstra attraktiv er at ved hjelp av ID Oblater som du fester på sykkelen, kan du eller andre finne ut av hvem som eier sykkelen og om den eventuelt har blitt meldt stjålet. Det er veldig praktisk og øker sjansen for at sykkelen din blir funnet etter et eventuelt tyveri.

Når du har kjøpt sykkelforsikring hos Bikemember vil sykkelen din havne i et sykkelregister som blant annet gjør at andre kan finne ut av hvem som eier sykkelen og komme i kontakt med eieren. Det er jo en fin ting å kunne få hjelp av og hjelpe andre. 

Gode grunner til å kjøpe sykkelforsikring 

En av de aller viktigste grunnene til at du bør skaffe deg en sykkelforsikring er at det resuderer risikoen for sykkeltyveri og øker sjansene dine for å få den tilbake dersom den blir stjålet. Eventuelt kan du kjøpe deg ny sykkel for forsikringspengene du mottar. En annen god grunn til å kjøpe sykkelforsikring er at det smaker mer enn det koster. Med beskjedne 149,- i året er det tilnærmet «gratis». Tenk på det i forhold til prisen på en elsykkel.

En annen grunn er at du når som helst kan oppsi ditt abonnement dersom du angrer eller ikke ønsker å forsikre sykkelen din allikevel. I tillegg har du muligheten til å hjelpe andre dersom deres sykkel blir stjålet og minimerer dermed antall sykkeltyverier. I det store og hele er det flere ting som taler for at du bør kjøpe en sykkelforsikring enn at du ikke skal gjøre det. Gå inn på Bikemember sin hjemmeside i dag og kjøp sykkelforsikring.