Det er en ganske stor oppgave det å renover sitt hjem, eller bare innrede det på nytt. Det er mye en må tenke på og vurdere, som blant annet pris, kvalitet og tid. Man må også tenke på hvor man kan finne de ulike tingene man er ute etter, fordi det finnes utrolig mange butikker på nett som selger ting for hjemmet. Så da handler mye om å finne det du trenger, til en god og rimelig pris. Men det viktigste er som sagt at du vet hva du er ute etter.

Planlegg i forveien

Mye avhenger som sagt på hva du vil, og din egne personlige stil, skal du for eksempel gjøre bare noen småsaker som du kan henge på veggen, eller lage selv, kan du for eksempel finne broderi her. Det er jo ofte den personlige touchen som gjør et hus til et hjem, så jo mer du klarer å legge deg selv inn i hjeminnredningen og ikke bare tar råd fra eksperter om hva du skal gjøre, jo bedre kommer du til å føle deg. Det gjelder selv om resultatet kanskje estetisk sett ikke blir like tilfredsstillende. Du vet i hvert fall at det er DEG, og det er ikke mye som slår det.

Gjør det personlig

Grunnen til at vi sier det er fordi om man skal følge eksperter så følger man egentlig hva alle andre gjør, fordi de fleste går etter råd fra ekspertene og interiørdesignere. Om man tar det til den meste ekstreme lengden betyr det at ingen hjem kan skilles fra hverandre når det kommer til interiør, og det er synd. Fordi mangfold er jo krydderet i livet, og som det ville vært fryktelig kjedelig uten. Test ut ulike ting som passer til din smak og dine forventinger til hvordan du vil at ditt hjem skal se ut, så tar resten hånd om seg selv.