Nordmenn elsker fotball, og da ikke bare lag i de forskjellige norske divisjonene. De fleste fotballinteresserte har valgt seg ut i hvert fall et favorittlag i Premier League, og kanskje også et lag i noen av de andre store ligaene rundt om i Europa. Heldigvis holder de fleste skikkelig gode klubblagene til relativt nære Norge. Toppfotball handler allerede om mye penger, bare se på partnerskapet mellom Milan og EA, men geografisk er det i hvert fall overkommelig for nordmenn å se på fotball.

Pakkereise gir trygghet, egen kombinasjon gir fleksibilitet

Det finnes ingen fasitsvar på hva som er best av ferdige pakkereiser eller en reise du setter sammen selv. Som en tommelfingerregel er det likevel mulig å hevde at jo mer komplisert og kostbar reisen blir, desto mer relevant blir det med pakkereiser.

Sett deg gjerne inn i reglene som gjelder for kjøp av reise, pass på at denne informasjonen fra Forbrukerrådet selvfølgelig gjelder private forbrukere. Tilgang til reisegaranti er den desidert største fordelen med å kjøpe en pakkereise. Den gir dere mange flere rettigheter i tilfelle noe går galt, en trygghet som kan være god å ha hvis du arrangerer en reise med en stor vennegjeng.

I noen tilfeller kan det likevel være mye penger å spare på å sette sammen reisen selv. Er dere bare en håndfull som skal reise, og det er mulig å kjøpe flybilletter for noen hundrelapper, da er fallhøyden ikke spesielt stor.

Kombinasjonsreiser

Det er selvfølgelig England, og Ronaldo på ManU, som er førstevalget til mange nordmenn når det gjelder fotball, og da er det greit å ha i bakhodet at det ikke er gigantiske avstander i landet. For å se favorittspillere og favorittkeepere så er faktisk mulig å sette sammen en reise med flere fotballkamper i forskjellige byer. Det betyr at fans av flere forskjellige lag kan bli med på samme reise – hvis det lar seg gjøre å bevare freden mellom de forskjellige supportergrupperingene vel å merke…