Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

Enamel Copenhagen smykker fremstår som et skandinavisk smykkemerke som har klart å kombinere det håndverksmessige med trendsettende design. Merket ble etablert i 2012 av designeren Marie Rantzau, hvis reiser rundt i verden og oppdagelser av unike materialer la grunnlaget for de første smykkekolleksjonene. Hennes visjon innebærer en sterk tro på at farger bidrar til glede, en filosofi som gjenspeiler seg i smykkenes design og det større ENAMEL-universet.

Smykkekolleksjonene fra ENAMEL Copenhagen er kjent for å være laget av materialer av høy kvalitet. Dette inkluderer bruk av 925 sterlingsølv som grunnmateriale, ofte belagt med 18 karat gull for å gi en ekstra luksuriøs følelse. Detaljerte håndmalte emaljer og delikate ferskvannsperler tilfører en distinkt og personlig touch som løfter ethvert antrekk. I tillegg har merkets eksklusive estetikk og tidløse design vist seg å fenge et bredt publikum som verdsetter håndverk og stil.

Den norske nettbutikken til ENAMEL Copenhagen, enamelcopenhagen.no, tilbyr kundene en sømløs opplevelse når de ønsker å utforske og kjøpe disse håndlagde, skandinaviske smykkene. Med et øye for detaljer og kvalitet sikrer merket at deres smykkekreasjoner både er prisvennlige og tilgjengelige uten ekstra toll i Norge, noe som gjør denne e-handelsopplevelsen attraktiv for norske kjøpere.

Vårt Utvalg

Enamel Copenhagen tilbyr et bredt sortiment av smykker som fanger essensen av skandinavisk design og internasjonale tendenser. Hver kolleksjon er utviklet for å utnytte de nyeste trendene i damemote og herremote og tilbyr produkter i forskjellige edelmetaller som 18 karat gull.

Smykker Kolleksjonen

Enamel Copenhagen presenterer en variert smykker kolleksjon som inkluderer alt fra ringer og halskjeder til armbånd og øredobber. Brandet er kjent for sitt bruk av 18 karat gullbelagt sterlingsølv, og fokus på kvalitet sikrer at hvert produkt står imot tidens tann. Kunder kan velge mellom gull- og sølvfinish, med design som spenner fra enkle klassiske stykker til mer iøynefallende statement-smykker.

Internasjonale Påvirkninger

Hver smykkekolleksjon bærer preg av internasjonale påvirkninger, med inspirasjon hentet fra designer Marie Rantzau’s reiser til byer som Bangkok, London og Paris. Enamel Copenhagen kombinerer disse globale trendene med lokal sjarm ved å integrere elementer fra deres hjemlands designtradisjoner i Frederiksberg.

Kundeklubb og Fordeler

Ved å registrere deg for Enamel Copenhagens nyhetsbrev, får kunder tilgang til eksklusive tilbud, invitasjoner til privat salg, og informasjon om konkurranser med muligheter til å vinne gavekort og andre premier. Medlemskap i kundeklubben gir også innsikt i kommende kolleksjoner før de blir allment tilgjengelige. Kunder kan når som helst melde seg av nyhetsbrevet dersom de ikke lenger ønsker å motta denne informasjonen, i tråd med brandets vilkår og betingelser.