Man må ikke være redd for forandring. Det er kanskje greit å ha en viss peiling på hva man driver med, men generelt bør man ikke være redd for det ukjente. Da snakker vi om ting hjemme så klart, og ikke større, videre eksistensielle emner! For når vi prater om hjemmet er det naturligvis et sted vi tilbringer mye tid. Så det å ha det samme, gamle der hele tiden kan være litt demotiverende, og litt kjedelig. Så hvorfor ikke foreta en forandring, hva med å bytte ut teppene, prøve å matche dem litt bedre mot hva du ellers har hjemme?

Det er ikke sånn at du må være en interiørdesigner for å finne noe som passer. Man må kanskje ha et visst øye for det, men noen ganger holder det faktisk å bli presentert med en butikk som gir deg alle alternativene du behøver. Et godt eksempel på det er Kilands, for et Kilands teppe finnes det mange varianter av. Det er noe av den største sjarmen og fristelsen ved å handle hos dem, i at de har så mye å tilby. Det vil ta deg tid bare å gå gjennom sortimentet, hvor du deretter må ta et valg. Det er ikke så lett som man skulle tro!

Tepper generelt er ikke så vanskelig å velge rett, men det er noen ting man må tenke på. Blant annet er formen på teppet viktig, du må jo tross alt se det an i forhold til andre møbler du har og andre innredningsdetaljer. Et teppe med myke kanter passer inn hvor møblene også er det samme. Man vil jo helst unngå at det klæsjer for mye, noe som er svært mulig om man ikke passer på. Heldigvis er dette en butikk med et ekstremt godt utvalg, så du har alle sjanser i verden til å velge riktig!