Om du er så kan vi ikke si at vi klandrer deg. For det å sove er tross alt noe av det viktigste man gjør, i alle aspekter av livet egentlig. Det er noe som tar opp en stor prosentandel av dagen, og noe som gjør oss klare for dagen fremover. Sover man dårlig er det større sannsynlighet for at dagen ikke går som den bør, og kanskje du føler deg gretten og sliten. Om det er sånn at din dårlige søvn påvirker livskvaliteten din så er det noe du bør prøve å ordne, for konsekvensene kan være større enn du først aner.

Først og fremst kan det hende at din helse blir negativt påvirket, så har man naturligvis det at jobbforhold, og personlige forhold ikke går som de burde. Bor du for eksempel alene kan en ny madrass på 90×200 være midt i blinken. Spesielt om det er lenge siden du har kjøpt en seng. Da har det kommet mye nytt på markedet, som kan være verdt for deg å ta en titt på. For det er ikke bare sånn at du skal se på prisen. Du bør se på de underliggende detaljene og informasjonen som en butikk bidrar med for å få en bedre forståelse. Det er noe du blant annet får om du tar en titt på lenken vi har lagt til, da du kommer til den danske butikken, Bedre Nætter. De har vært i bransjen i flere år nå, og ser hele tiden på måter for hvordan de kan innovere seg og selve bransjen de jobber i.

Verdt å ta en titt på

Alle er jo forskjellige og det er mange variabler i forhold til det du rent personlig bør velge. Har du for eksempel en tyngre kropp så er det viktig å velge fastheten som passer for deg. For det er ikke noe du legger merke til umiddelbart, men om du velger feil fasthet så vil du etter hvert synke inn i sengen, og du vil ikke sove like godt på grunn av det. Når du velger korrekt fasthet vil du ikke ha det problemet, og sengen vil føles som ny uansett hvor lenge du bruker den. Det, om sengen faktisk er av høy nok kvalitet.

Derfor er det en god tanke å handle hos Bedre Nætter, fordi du blant annet får 100 dagers prøveperiode. Det betyr at du kan teste fastheten, se om madrassen er for deg eller ikke, og over tre måneder er mer enn nok for å finne ut av det. Det er utrolig verdifullt, ikke minst for at du ikke risikerer penger på den måten, da du bare kan returnere sengen.

Noe annet de tilbyr er en prisgaranti. Den innebærer at om du finner det samme produktet de selger billigere noe annet sted, så matcher de prisen for deg. De er tydelig opptatte av å ha gode, lave priser, og samtidig tilby deg som kunde høy kvalitet. Det kan være fornuftig å utforske litt mer, for å se om du finner noe.